Rijlessen Amsterdam

Home / Rijlessen Amsterdam

Rijlessen Amsterdam

Wil je je rijbewijs halen en woon je in de omgeving Amsterdam? Vraag dan een proefles aan bij boulevardrijdopleidingen! Wij geven je vrijblijvend advies en een kostenindicatie voor het behalen van je rijbewijs. Bij ons krijg je een rijopleiding op maat en leer je in je eigen tempo met een vaste rij-instructeur alles wat je moet weten voordat je je rijexamen aflegt. Voor elke leerling is er een aangepaste methode die aansluit op zijn of haar vaardigheden.

Ook onze pakketten zijn flexibel en variëren per leerling. Tegenwoordig kun je al vanaf 16.5 jaar beginnen met lessen dus waar wacht je nog op? Ook voor als je liever niet wilt schakelen is boulevardrijopleidingen de juiste keuze je kan er namelijk ook voor kiezen om te lessen in een automaat vanaf €20,- kun je deze moderne, makkelijkere stijl van rijden leren.

Wil je graag lessen, maar ben je bang voor het prijskaartje? Geen zorgen, boulevardrijopleidingen heeft zeer scherpe prijzen en geeft je de optie om te betalen in termijnen zodat jij direct de auto in kan stappen pas later hoeft te betalen.

Vraag nu een proefles aan!

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.